W przyjaznej atmosferze i na naszej profesjonalnej pracowni cukierniczej szkolimy każdego, kto ma serce do słodkości! W naszych szkoleniach wziąć udział może zawodowy cukiernik, domowy piekarz i każdy inny łasuch, który spełnia swoje słodkie marzenia!
-
ANATOMIA PERFEKCYJNEGO MAKARONIKA z Trenerką Julią Sitchuk
- MALINA NA 100%
ganache malinowy/couis malinowe.
- LAWENDA-CZARNA PORZECZKA
ganache lawendowy/konfit z czarnej porzeczki.
- PUMPKIN SPICE
ganache dyniowy/przyprawy korzenne.
- JABŁKO W KARMELU
karmel jabłkowy/konfitowane jabłka.
- CAPPUCINO
ubity ganache o smaku waniliowego cappuccino.
- GRUSZKA-GORGONZOLA
krem z serem Gorgonzola/konfit gruszkowe.
- ISPAHAN RÓŻA-LYCHEE
ganache różany/coulis z lychee.
-
FRANCUSKIE MAKARONIKI z Trenerką Julią Sitchuk
- MALINA NA 100%
ganache malinowy/couis malinowe.
- LAWENDA-CZARNA PORZECZKA
ganache lawendowy/konfit z czarnej porzeczki.
- PUMPKIN SPICE
ganache dyniowy/przyprawy korzenne.
- JABŁKO W KARMELU
karmel jabłkowy/konfitowane jabłka.
- CAPPUCINO
ubity ganache o smaku waniliowego cappuccino.
- GRUSZKA-GORGONZOLA
krem z serem Gorgonzola/konfit gruszkowe.
- ISPAHAN RÓŻA-LYCHEE
ganache różany/coulis z lychee.
-
FRANCUSKIE MAKARONIKI z Trenerką Julią Sitchuk
- MALINA NA 100%
ganache malinowy/couis malinowe.
- LAWENDA-CZARNA PORZECZKA
ganache lawendowy/konfit z czarnej porzeczki.
- PUMPKIN SPICE
ganache dyniowy/przyprawy korzenne.
- JABŁKO W KARMELU
karmel jabłkowy/konfitowane jabłka.
- CAPPUCCINO
ubity ganache o smaku waniliowego cappuccino.
- GRUSZKA-GORGONZOLA
krem z serem Gorgonzola/konfit gruszkowe.
- ISPAHAN RÓŻA-LYCHEE
ganache różany/coulis z lychee.
-
FRANCUSKIE MAKARONIKI z Trenerką Julią Sitchuk
- MALINA NA 100%
ganache malinowy/couis malinowe.
- BANAN-MLECZNA CZEKOLADA
ganache czekoladowo-bananowy/karmel.
- EARL GREY-POMARAŃCZA
ganache mleczna czekolada-herbata Earl Grey/dżem pomarańczowy.
- CYTRYNA-BAZYLIA
ganache cytrynowo-bazyliowy/żel cytryna-bazylia.
- KARMEL TRUSKAWKOWY
karmel truskawkowy.
- MANGO-KOKOS
ganache kokosowy/coulis mango.
- TORCIK MAKARONIKOWY WIŚNIA-WANILIA
ganache waniliowy/coulis wiśniowe.
-
FRANCUSKIE MAKARONIKI z Trenerką Julią Sitchuk
- MALINA NA 100%
ganache malinowy/couis malinowe.
- BANAN-MLECZNA CZEKOLADA
ganache czekoladowo-bananowy/karmel.
- EARL GREY-POMARAŃCZA
ganache mleczna czekolada-herbata Earl Grey/dżem pomarańczowy.
- CYTRYNA-BAZYLIA
ganache cytrynowo-bazyliowy/żel cytryna-bazylia.
- KARMEL TRUSKAWKOWY
karmel truskawkowy.
- MANGO-KOKOS
ganache kokosowy/coulis mango.
- TORCIK MAKARONIKOWY WIŚNIA-WANILIA
ganache waniliowy/coulis wiśniowe.
-
FRANCUSKIE MAKARONIKI z Trenerką Julią Sitchuk
- MALINA NA 100%
ganache malinowy/couis malinowe.
- BANAN-MLECZNA CZEKOLADA
ganache czekoladowo-bananowy/karmel.
- EARL GREY-POMARAŃCZA
ganache mleczna czekolada-herbata Earl Grey/dżem pomarańczowy.
- CYTRYNA-BAZYLIA
ganache cytrynowo-bazyliowy/żel cytryna-bazylia.
- KARMEL TRUSKAWKOWY
karmel truskawkowy.
- MANGO-KOKOS
ganache kokosowy/coulis mango.
- TORCIK MAKARONIKOWY WIŚNIA-WANILIA
ganache waniliowy/coulis wiśniowe.
-
PODSTAWY CUKIERNICTWA 2 z Justyną Górniak – makaroniki/tort musowy/monoporcje
I. Makaroniki na bezie włoskiej/ganache lawendowy/żel jeżynowo-limonkowy.
II. Ekler/curd yuzu/żel grapefruit-rabarbar/beza włoska/dekoracja z czekolady.
III. Magdalenka/palone masło/cytryna/czekolada rubinowa/żel malinowy.
IV. Monoporcja Czarny Las/biszkopt mocno czekoladowy/mus śmietankowy/konfitura wiśniowa/chantilly mleczna czekolada/rocher czekoladowe/jadalny zamsz.
V. Musowy torcik truskawkowy/mus Mascarpone z wanilią/cremeux waniliowe/żelka truskawkowa/delikatny biszkopt z limonką/obręcz z czekolady/truskawka/nappage
VI. Dacquoise/krem pistacjowy/konfitura malinowa/prażona pistacja/ganache czekoladowy/maliny. -
PODSTAWY CUKIERNICTWA POZIOM 2 z Trenerką Justyną Górniak
I. Makaroniki na bezie włoskiej/ganache lawendowy/żel jeżynowo-limonkowy.
II. Ekler/curd yuzu/żel grapefruit-rabarbar/beza włoska/dekoracja z czekolady.
III. Magdalenka/palone masło/cytryna/czekolada rubinowa/żel malinowy.
IV. Monoporcja Czarny Las/biszkopt mocno czekoladowy/mus śmietankowy/konfitura wiśniowa/chantilly mleczna czekolada/rocher czekoladowe/jadalny zamsz.
V. Musowy torcik truskawkowy/mus Mascarpone z wanilią/cremeux waniliowe/żelka truskawkowa/delikatny biszkopt z limonką/obręcz z czekolady/truskawka/nappage
VI. Dacquoise/krem pistacjowy/konfitura malinowa/prażona pistacja/ganache czekoladowy/maliny. -
PODSTAWY CUKIERNICTWA POZIOM 2 z Trenerką Justyną Górniak
I. Makaroniki na bezie włoskiej/ganache lawendowy/żel jeżynowo-limonkowy.
II. Ekler/curd yuzu/żel grapefruit-rabarbar/beza włoska/dekoracja z czekolady.
III. Magdalenka/palone masło/cytryna/czekolada rubinowa/żel malinowy.
IV. Monoporcja Czarny Las/biszkopt mocno czekoladowy/mus śmietankowy/konfitura wiśniowa/chantilly mleczna czekolada/rocher czekoladowe/jadalny zamsz.
V. Musowy torcik truskawkowy/mus Mascarpone z wanilią/cremeux waniliowe/żelka truskawkowa/delikatny biszkopt z limonką/obręcz z czekolady/truskawka/nappage
VI. Dacquoise/krem pistacjowy/konfitura malinowa/prażona pistacja/ganache czekoladowy/maliny.