Showing all 4 results

  • ANATOMIA PERFEKCYJNEGO MAKARONIKA z Trenerką Julią Sitchuk

    1. MALINA NA 100%

    ganache malinowy/couis malinowe.

    1. LAWENDA-CZARNA PORZECZKA

    ganache lawendowy/konfit z czarnej porzeczki.

    1. PUMPKIN SPICE

    ganache dyniowy/przyprawy korzenne.

    1. JABŁKO W KARMELU

    karmel jabłkowy/konfitowane jabłka.

    1. CAPPUCINO

    ubity ganache o smaku waniliowego cappuccino.

    1. GRUSZKA-GORGONZOLA

    krem z serem Gorgonzola/konfit gruszkowe.

    1. ISPAHAN RÓŻA-LYCHEE

    ganache różany/coulis z lychee.

    900.00
    Select options
  • FRANCUSKIE MAKARONIKI z Trenerką Julią Sitchuk

    1. MALINA NA 100%

    ganache malinowy/couis malinowe.

    1. LAWENDA-CZARNA PORZECZKA

    ganache lawendowy/konfit z czarnej porzeczki.

    1. PUMPKIN SPICE

    ganache dyniowy/przyprawy korzenne.

    1. JABŁKO W KARMELU

    karmel jabłkowy/konfitowane jabłka.

    1. CAPPUCINO

    ubity ganache o smaku waniliowego cappuccino.

    1. GRUSZKA-GORGONZOLA

    krem z serem Gorgonzola/konfit gruszkowe.

    1. ISPAHAN RÓŻA-LYCHEE

    ganache różany/coulis z lychee.

    915.00
    Select options
  • podstawy cukiernictwa poziom 2 szkolenie cukiernicze dla kazdego w Krakowie

    PODSTAWY CUKIERNICTWA 2 z Justyną Górniak – makaroniki/tort musowy/monoporcje

    I. Makaroniki na bezie włoskiej/ganache lawendowy/żel jeżynowo-limonkowy.
    II. Ekler/curd yuzu/żel grapefruit-rabarbar/beza włoska/dekoracja z czekolady.
    III. Magdalenka/palone masło/cytryna/czekolada rubinowa/żel malinowy.
    IV. Monoporcja Czarny Las/biszkopt mocno czekoladowy/mus śmietankowy/konfitura wiśniowa/chantilly mleczna czekolada/rocher czekoladowe/jadalny zamsz.
    V. Musowy torcik truskawkowy/mus Mascarpone z wanilią/cremeux waniliowe/żelka truskawkowa/delikatny biszkopt z limonką/obręcz z czekolady/truskawka/nappage
    VI. Dacquoise/krem pistacjowy/konfitura malinowa/prażona pistacja/ganache czekoladowy/maliny.

    970.00
    Select options
  • PODSTAWY CUKIERNICTWA POZIOM 2 z Trenerką Justyną Górniak

    I. Makaroniki na bezie włoskiej/ganache lawendowy/żel jeżynowo-limonkowy.
    II. Ekler/curd yuzu/żel grapefruit-rabarbar/beza włoska/dekoracja z czekolady.
    III. Magdalenka/palone masło/cytryna/czekolada rubinowa/żel malinowy.
    IV. Monoporcja Czarny Las/biszkopt mocno czekoladowy/mus śmietankowy/konfitura wiśniowa/chantilly mleczna czekolada/rocher czekoladowe/jadalny zamsz.
    V. Musowy torcik truskawkowy/mus Mascarpone z wanilią/cremeux waniliowe/żelka truskawkowa/delikatny biszkopt z limonką/obręcz z czekolady/truskawka/nappage
    VI. Dacquoise/krem pistacjowy/konfitura malinowa/prażona pistacja/ganache czekoladowy/maliny.

    960.00
    Select options