Showing all 5 results

  • MONOPORCJE I TORTY MUSOWE z Trenerem Oskarem Zasuniem

    1. PISTACJA-OWOCE LEŚNE (monoporcja) / krem pistacjowy na białej czekoladzie / konfitura z owoców leśnych / biszkopt pistacjowy / ganache pistacjowy / pralinka pistacjowa.
    2. A’LA SACHER (monoporcja) / puszysty mus na bazie wytrawnej czekolady / konfitura morelowa / chrupka malinowo-pistacjowa/ biszkopt pistacjowy / sablée.
    3. MUSOWY TORT KAVOWY.
    4. MONO ZIARENKO KAWY mus na wytrawnej czekoladzie / domowa konfitura z czarnej porzeczki / chrupiąca gianduja / biszkopt z prażonym orzechem laskowym / zamsz.
    5. MUSOWY TORT KARMEL-MARAKUJA na karmelowej czekoladzie / mus karmelowy / karmel marakujowy / konfitura z marakui / biszkopt orzechowy.
    6. MUSOWY TORT MLECZNA CZEKOLADA-ORZECH ZIEMNY / mus na bazie mlecznej czekolady / orzechy ziemne w karmelu z imbirem i pomarańczą / biszkopt z orzechami ziemnymi / polewa karmelowa.
    950.00
  • NOWOCZESNE TORTY OWOCOWE z Mistrzem Łukaszem Parzymskim

    1. TORT YOGURT-CZERWONA PORZECZKA

    biszkopt stefanka/żelka porzeczkowa/mus porzeczkowy/mus jogurtowy/zamszowany i oblewany polewą glacage/dekor: czekoladowy.

    2. TORT MARAKUJA-PISTACJA-CZEKOLADA

    blacik kruchy sablee/chrupiący krem pistacjowy/biszkopt pistacjowy/mus czekoladowy/mus marakuja/polewa nappage marakuja/dekor: czekoladowy.

    3. TORT TRUSKAWKA-BANAN

    ciasto bananowe/chrupiąca wkładka owocowa/galaretka truskawkowa/sablee migdałowe/krem chantilly waniliowy/dekor: taśma czekoladowa, świeże owoce.

    4. TORT CYTRYNA-LIMONKA

    sablee migdałowe/chrupiąca wkładka/ciasto cytrynowe/galaretka
    limonkowa/beza włoska/krem chantilly/dekor: taśma czekoladowa, owoce.

    5. TORT BIAŁA CZEKOLADA Z NUTĄ ROZMARYNU-MALINA

    biszkopt migdałowy/chrupiąca wkładka/żelka malinowa/mus malinowy/mus biała czekolada z rozmarynem/dekor: glacage, świeże owoce, czekolada.

    970.00
    Select options
  • TORTY MUSOWE OD PODSTAW z Mistrzem Łukaszem Parzymskim

    1. TORT SŁONY ARACHID / CZARNA PORZECZKA – biszkopt orzechowy, ganasz czekoladowy, mus orzechowy , mus porzeczkowy, zamszowany i oblewany polewą glacage (dekor czekoladowy).

    1. TORT MARAKUJA / PISTACJA / CZEKOLADA – blacik kruchy sablee, chrupiący krem pistacjowy, biszkopt pistacjowy, mus czekoladowy, mus marakuja , polewa nappage marakuja (dekor czekoladowy/świeże owoce).
    1. TORT KOKOS / POMARAŃCZA / MIGDAŁ – biszkopt kokosowy, chrupiąca wkładka, cremeux kokosowe, żelka pomarańczowa, mus migdałowy, polewa glacage biała, (dekor krem chantilly/czekolada/suszone owoce).
    1. TORT WANILIA / MALINA – blacik kruchy sablee, wkładka chrupiąca malinowa, biszkopt migdałowy, żelka malinowa (dekor krem waniliowy chantilly/świeże maliny/beza).
    1. TORT CZEKOLADOWY – biszkopt czekoladowy, chrupiąca wkładka, cremeux mleczna czekolada, mus czekoladowy, polewa czekoladowa glacage (dekor jadalna gąbka/dekor czekoladowy/złoto).
    950.00
    Select options
  • TORTY MUSOWE OD PODSTAW z Łukaszem Parzymskim

    1. TORT SŁONY ARACHID / CZARNA PORZECZKA – biszkopt orzechowy, ganasz czekoladowy, mus orzechowy , mus porzeczkowy, zamszowany i oblewany polewą glacage (dekor czekoladowy).
    1. TORT MARAKUJA / PISTACJA / CZEKOLADA – blacik kruchy sablee, chrupiący krem pistacjowy, biszkopt pistacjowy, mus czekoladowy, mus marakuja , polewa nappage marakuja (dekor czekoladowy/świeże owoce).
    1. TORT KOKOS / POMARAŃCZA / MIGDAŁ – biszkopt kokosowy, chrupiąca wkładka, cremeux kokosowe, żelka pomarańczowa, mus migdałowy, polewa glacage biała, (dekor krem chantilly/czekolada/suszone owoce).
    1. TORT WANILIA / MALINA – blacik kruchy sablee, wkładka chrupiąca malinowa, biszkopt migdałowy, żelka malinowa (dekor krem waniliowy chantilly/świeże maliny/beza).
    1. TORT CZEKOLADOWY – biszkopt czekoladowy, chrupiąca wkładka, cremeux mleczna czekolada, mus czekoladowy, polewa czekoladowa glacage (dekor jadalna gąbka/dekor czekoladowy/złoto).
    950.00
    Select options
  • torty musowe szkolenie od podstaw dla każdego Akademia Słodkości Kraków

    TORTY MUSOWE OD PODSTAW z Mistrzem Łukaszem Parzymskim

    1. TORT SŁONY ARACHID / CZARNA PORZECZKA – biszkopt orzechowy, ganasz czekoladowy, mus orzechowy , mus porzeczkowy, zamszowany i oblewany polewą glacage (dekor czekoladowy).
    1. TORT MARAKUJA / PISTACJA / CZEKOLADA – blacik kruchy sablee, chrupiący krem pistacjowy, biszkopt pistacjowy, mus czekoladowy, mus marakuja , polewa nappage marakuja (dekor czekoladowy/świeże owoce).
    1. TORT KOKOS / POMARAŃCZA / MIGDAŁ – biszkopt kokosowy, chrupiąca wkładka, cremeux kokosowe, żelka pomarańczowa, mus migdałowy, polewa glacage biała, (dekor krem chantilly/czekolada/suszone owoce).
    1. TORT WANILIA / MALINA – blacik kruchy sablee, wkładka chrupiąca malinowa, biszkopt migdałowy, żelka malinowa (dekor krem waniliowy chantilly/świeże maliny/beza).
    1. TORT CZEKOLADOWY – biszkopt czekoladowy, chrupiąca wkładka, cremeux mleczna czekolada, mus czekoladowy, polewa czekoladowa glacage (dekor jadalna gąbka/dekor czekoladowy/złoto).
    950.00
    Select options