W przyjaznej atmosferze i na naszej profesjonalnej pracowni cukierniczej szkolimy każdego, kto ma serce do słodkości! W naszych szkoleniach wziąć udział może zawodowy cukiernik, domowy piekarz i każdy inny łasuch, który spełnia swoje słodkie marzenia!
-
CROISSANT/NEW YORK ROLLS/DANISH/PAIN AU CHOCOLATE
Słona laminacja:
- Danish okrągły z parmezanem/ stracciatella/ pesto bazyliowe/ świeża bazylia.
- Croissant z gruszką / niebieski ser / orzech włoski.
- Rolls/ser gruyer/szynka wędzona/prażony sezam.
- Rolls czarny czosnek / nduja.
Słodka laminacja:
- Croissant zielony bicolor/krem patissiere pistacjowy/mus malinowy/prażona pistacja.
- Rolls szarlotka.
- Rolls Tiramisu.
- Pain au chocolate czekoladowe.
-
CROISSANT/NEW YORK ROLLS/DANISH/PAIN AU CHOCOLATE
Słona laminacja:
- Danish okrągły z parmezanem/ stracciatella/ pesto bazyliowe/ świeża bazylia.
- Danish z gruszką / niebieski ser / orzech włoski.
- Rolls/ser gruyere/szynka wędzona/prażony sezam.
- Rolls czarny czosnek / nduja.
Słodka laminacja:
- Croissant zielony bicolor/krem patissiere pistacjowy/mus malinowy/prażona pistacja.
- NY Rolls szarlotka.
- Rolls Tiramisu.
- Pain au chocolate czekoladowe.
-
CROISSANT/NEW YORK ROLLS/DANISH/PAIN AU CHOCOLATE
Słona laminacja:
- Danish okrągły z parmezanem/ stracciatella/ pesto bazyliowe/ świeża bazylia.
- Danish z gruszką / niebieski ser / orzech włoski.
- Rolls/ser gruyere/szynka wędzona/prażony sezam.
- Rolls czarny czosnek / nduja.
Słodka laminacja:
- Croissant zielony bicolor/krem patissiere pistacjowy/mus malinowy/prażona pistacja.
- NY Rolls szarlotka.
- Rolls Tiramisu.
- Pain au chocolate czekoladowe.
-
CROISSANTY i INNE CUDA na słodko/na słono
Słona laminacja:
- Danish okrągły z parmezanem/ stracciatella/ pesto bazyliowe/ świeża bazylia.
- Croissant z parmezanem/ser kozi/burak piklowany/ konfitura malinowa z pieprzem syczuańmskim/rukola.
- Crosslaminowany rolls/ser gruyer/pancetta/prażony sezam.
- Danish prostokątny/crème fraiche/pieczona dynia/szałwia.
Słodka laminacja:
- Croissant zielony bicolor/krem patissiere pistacjowy/mus malinowy/prażona pistacja.
- Croissant razowy z pełnoziarnistą samopszą/konfitura wiśniowa.
- Pain au suisse/ frangipan z prażonych migdałów/czekolada 55%.
- Pain au chocolate czekoladowe.
-
CROISSANTY i INNE CUDA na słodko/na słono
Słona laminacja:
- Danish okrągły z parmezanem/ stracciatella/ pesto bazyliowe/ świeża bazylia.
- Croissant z parmezanem/ser kozi/burak piklowany/ konfitura malinowa z pieprzem syczuańmskim/rukola.
- Crosslaminowany rolls/ser gruyer/pancetta/prażony sezam.
- Danish prostokątny/crème fraiche/pieczona dynia/szałwia.
Słodka laminacja:
- Croissant zielony bicolor/krem patissiere pistacjowy/mus malinowy/prażona pistacja.
- Croissant razowy z pełnoziarnistą samopszą/konfitura wiśniowa.
- Pain au suisse/ frangipan z prażonych migdałów/czekolada 55%.
- Pain au chocolate czekoladowe.
-
ROLLSY! Zrolowane na wiele sposobów z Juliuszem Gozkiem
Słodka laminacja:
- Budyń waniliowy/gorzka czekolada/wiśnie
- Rolls Tiramisu
- Rolls szarlotka z kremem angielskim
Słona laminacja:
- Dynia/serek Philadelphia/pestki dyni
- Mozarella/rukola/balsamico
- Czarny czosek/nduja
- Ser gruyer/szynka wędzona/sezam
-
WYPIEKI FRANCUSKIE z Trenerem Juliuszem Gozdkiem
Słona laminacja:
- Danish z czarnym czosnkiem/szparagi/sos holenderski.
- Danish z kurkami i szałwią/crème fraiche.
- Rolls/ser cheddar/szynka wędzona/prażony sezam.
- Parmezanowy paluch zawijany ze szpinakiem i ricottą.
Słodka laminacja:
- Croissant czekoladowy/namelaka/amarantus.
- Croissant wanilia-pomarańcza.
- NY Rolls tropikalny.
- Danish z rabarbarem/truskawki/krem tonka
+ letni dodatek: JAGODZIANKI! (najlepsze i najbardziej nadziane pod słońcem).