Wyświetlanie wszystkich wyników: 7

  • CROISSANT/NEW YORK ROLLS/DANISH/PAIN AU CHOCOLATE

    Słona laminacja:

    1. Danish okrągły z parmezanem/ stracciatella/ pesto bazyliowe/ świeża bazylia.
    2. Croissant z gruszką / niebieski ser / orzech włoski.
    3. Rolls/ser gruyer/szynka wędzona/prażony sezam.
    4. Rolls czarny czosnek / nduja.

    Słodka laminacja:

    1. Croissant zielony bicolor/krem patissiere pistacjowy/mus malinowy/prażona pistacja.
    2. Rolls szarlotka.
    3. Rolls Tiramisu.
    4. Pain au chocolate czekoladowe.
    930.00
    Wybierz opcje
  • CROISSANT/NEW YORK ROLLS/DANISH/PAIN AU CHOCOLATE

    Słona laminacja:

    1. Danish okrągły z parmezanem/ stracciatella/ pesto bazyliowe/ świeża bazylia.
    2. Danish z gruszką / niebieski ser / orzech włoski.
    3. Rolls/ser gruyere/szynka wędzona/prażony sezam.
    4. Rolls czarny czosnek / nduja.

    Słodka laminacja:

    1. Croissant zielony bicolor/krem patissiere pistacjowy/mus malinowy/prażona pistacja.
    2. NY Rolls szarlotka.
    3. Rolls Tiramisu.
    4. Pain au chocolate czekoladowe.
    950.00
    Wybierz opcje
  • CROISSANT/NEW YORK ROLLS/DANISH/PAIN AU CHOCOLATE

    Słona laminacja:

    1. Danish okrągły z parmezanem/ stracciatella/ pesto bazyliowe/ świeża bazylia.
    2. Danish z gruszką / niebieski ser / orzech włoski.
    3. Rolls/ser gruyere/szynka wędzona/prażony sezam.
    4. Rolls czarny czosnek / nduja.

    Słodka laminacja:

    1. Croissant zielony bicolor/krem patissiere pistacjowy/mus malinowy/prażona pistacja.
    2. NY Rolls szarlotka.
    3. Rolls Tiramisu.
    4. Pain au chocolate czekoladowe.
    950.00
    Wybierz opcje
  • CROISSANTY i INNE CUDA na słodko/na słono

    Słona laminacja:

    1. Danish okrągły z parmezanem/ stracciatella/ pesto bazyliowe/ świeża bazylia.
    2. Croissant z parmezanem/ser kozi/burak piklowany/ konfitura malinowa z pieprzem syczuańmskim/rukola.
    3. Crosslaminowany rolls/ser gruyer/pancetta/prażony sezam.
    4. Danish prostokątny/crème fraiche/pieczona dynia/szałwia.

    Słodka laminacja:

    1. Croissant zielony bicolor/krem patissiere pistacjowy/mus malinowy/prażona pistacja.
    2. Croissant razowy z pełnoziarnistą samopszą/konfitura wiśniowa.
    3. Pain au suisse/ frangipan z prażonych migdałów/czekolada 55%.
    4. Pain au chocolate czekoladowe.
    930.00
  • CROISSANTY i INNE CUDA na słodko/na słono

    Słona laminacja:

    1. Danish okrągły z parmezanem/ stracciatella/ pesto bazyliowe/ świeża bazylia.
    2. Croissant z parmezanem/ser kozi/burak piklowany/ konfitura malinowa z pieprzem syczuańmskim/rukola.
    3. Crosslaminowany rolls/ser gruyer/pancetta/prażony sezam.
    4. Danish prostokątny/crème fraiche/pieczona dynia/szałwia.

    Słodka laminacja:

    1. Croissant zielony bicolor/krem patissiere pistacjowy/mus malinowy/prażona pistacja.
    2. Croissant razowy z pełnoziarnistą samopszą/konfitura wiśniowa.
    3. Pain au suisse/ frangipan z prażonych migdałów/czekolada 55%.
    4. Pain au chocolate czekoladowe.
    930.00
  • ROLLSY! Zrolowane na wiele sposobów z Juliuszem Gozkiem

    Słodka laminacja:

    1. Budyń waniliowy/gorzka czekolada/wiśnie
    2. Rolls Tiramisu
    3. Rolls szarlotka z kremem angielskim

    Słona laminacja:

    1. Dynia/serek Philadelphia/pestki dyni
    2. Mozarella/rukola/balsamico
    3. Czarny czosek/nduja
    4. Ser gruyer/szynka wędzona/sezam

     

    930.00
    Wybierz opcje
  • WYPIEKI FRANCUSKIE z Trenerem Juliuszem Gozdkiem

    Słona laminacja:

    1. Danish z czarnym czosnkiem/szparagi/sos holenderski.
    2. Danish z kurkami i szałwią/crème fraiche.
    3. Rolls/ser cheddar/szynka wędzona/prażony sezam.
    4. Parmezanowy paluch zawijany ze szpinakiem i ricottą.

    Słodka laminacja:

    1. Croissant czekoladowy/namelaka/amarantus.
    2. Croissant wanilia-pomarańcza.
    3. NY Rolls tropikalny.
    4. Danish z rabarbarem/truskawki/krem tonka

    + letni dodatek: JAGODZIANKI! (najlepsze i najbardziej nadziane pod słońcem).

    960.00