Łukasz Parzymski
Człowiek-orkiestra (cukiernicza/czekoladowa/ lodowa)! Mistrz cukiernictwa, który od 27 już lat swoje serce oddaje pracy z czekoladą i słodkościom powstającym
w duchu nowoczesnego cukiernictwa.
Swoje pierwsze kroki w zawodzie stawiał w renomowanej cukierni Santos w Krośnie.
W 2017 roku, wspólnie z Damianem Wiśniewskim i Teresą Trzaskalik,
ustanowił rekord Polski na najwyższą rzeźbę z czekolady plastycznej. Jakby tego było mało – Lodziarski Mistrz
Polski z 2017 roku oraz reprezentant Polski w Lodziarskich Mistrzostwach Świata we Włoszech w 2018 roku. Z walizką pełną nie tylko korpusowych form do pralin, ale przede wszystkim wielu różnorodnych, cukierniczych doświadczeń.
O czekoladzie wie to i owo, o czym świadczy chociażby fakt, że współtworzył czekoladową jabłoń o wysokości 3,5 m, powstającą przez ponad pół roku na festiwal czekolady w Warszawie!
Od 15 lat pracuje jako doradca technologiczny i Trener w Centrum Kreacji Master Martini Polska. Dodatkowo Trener w Akademii SŁODKOŚCI. Prywatnie mąż i tata, w wolnych chwilach śmigający na rolkach i wakebordzie.
Szkolenia prowadzone przez tego Trenera:
-
29 listopada 2024 9.00-18.00Ilość osób: 8 miejscTrener: Mistrz Łukasz Parzymski
-
18 października 2024 9.00-18.00Ilość osób: 8 miejscTrener: Mistrz Łukasz Parzymski
-
19 września 2024 9.00-18.00Ilość osób: 8 miejscTrener: Mistrz Łukasz Parzymski
-
26 kwietnia 2024 9.00-17.30Ilość osób: 7 miejscTrener: Mistrz Łukasz Parzymski
-
15 marca 2024 9.00-17.30Ilość osób: 7 miejscTrener: Mistrz Łukasz Parzymski