W przyjaznej atmosferze i na naszej profesjonalnej pracowni cukierniczej szkolimy każdego, kto ma serce do słodkości! W naszych szkoleniach wziąć udział może zawodowy cukiernik, domowy piekarz i każdy inny łasuch, który spełnia swoje słodkie marzenia!
-
(NIE)KLASYCZNE WYPIEKI DROŻDŻOWE z Juliuszem Gozdkiem
- Cynamonka Szwedzka „Kanelbullar”
- Kardamonka z morelą w syropie
- Strudel z frangipanem orzechowym i jabłkami w cynamonie
- Cross Buns
- Babki Wiedeńskie „Kugelhopf”
- Dyniowe Pan de Muerto
- Babka cytrynowa
- Babka bananowa
- Cookies czekolada-orzech laskowy
-
CIASTO DROŻDŻOWE i STRUDEL/BABKA WIEDEŃSKA/KARDAMONKA
- Cynamonka Szwedzka „Kanelbullar”
- Kardamonka z morelą w syropie
- Strudel z frangipanem orzechowym i jabłkami w cynamonie
- Cross Buns
- Babki Wiedeńskie „Kugelhopf”
- Dyniowe Pan de Muerto
-
STRUDEL/BABKA WIEDEŃSKA i więcej z Juliuszem Gozdkiem
- Cynamonka Szwedzka „Kanelbullar”,
- Kardamonka z morelą w syropie.
- Strudel z frangipanem orzechowym i jabłkami w cynamonie.
- Cross Buns
- Babki Wiedeńskie „Kugelhopf”
- Dyniowe Pan de Muerto.