-
Na słono, do wyboru mi.in.:
- Pomidory bawole serce/stracciatella/bazylia/winegret chardonay/kapary z czosnku niedźwiedziego.
- Zagrodowy kurczak w stylu Yakitori/labnech z zielonym ogórkiem/furikake.
- Młody seler z letnią truflą/ser Emilgrana/prażony słonecznik.
- Pstrąg z Doliny Będkowskiej/veloute z pora/kurki z zielonym groszkiem/wędzone masło/okruszki chlebowe.
- Cukinie w stylu „baba ghanoush”/pieczone papryki/pistacje/kolendra/focaccia z koprem włoskim.
- Tatar wołowy/chleb na zakwasie.
- Szpinak/kalafior/szczypior/guanciale.
Dodatkowo – wybór pieczywa na miejscu/ na wynos.
Na słodko, do wyboru m.in.:
- Paris-Brest pistacja-owoce tropikalne.
- Ekler prawdziwie Malinowy.
- Ekler Waniliowy z prażoną pistacją.
- Beza Pavlova z puszystym kremem i owocami sezonowymi.
- Pistasztos (deser w kształcie liścia z pistacjami, wiśniami i czekoladą).
- Monoporcja biała czekolada-wanilia-owoce leśne.
50.00zł