W przyjaznej atmosferze i na naszej profesjonalnej pracowni cukierniczej szkolimy każdego, kto ma serce do słodkości! W naszych szkoleniach wziąć udział może zawodowy cukiernik, domowy piekarz i każdy inny łasuch, który spełnia swoje słodkie marzenia!
-
(NIE)KLASYCZNE WYPIEKI DROŻDŻOWE z Juliuszem Gozdkiem
960.00zł- Cynamonka Szwedzka „Kanelbullar”
- Kardamonka z morelą w syropie
- Strudel z frangipanem orzechowym i jabłkami w cynamonie
- Cross Buns
- Rumbaba
- Dyniowe Pan de Muerto
- Babka cytrynowa
- Chlebek bananowy
- Cookies czekolada-orzech laskowy
-
(NIE)KLASYCZNE WYPIEKI DROŻDŻOWE z Juliuszem Gozdkiem
960.00zł- Cynamonka Szwedzka „Kanelbullar”
- Kardamonka z morelą w syropie
- Strudel z frangipanem orzechowym i jabłkami w cynamonie
- Cross Buns
- Rumbaba
- Dyniowe Pan de Muerto
- Babka cytrynowa
- Chlebek bananowy
- Cookies czekolada-orzech laskowy
-
(NIE)KLASYCZNE WYPIEKI DROŻDŻOWE z Juliuszem Gozdkiem
960.00zł- Cynamonka Szwedzka „Kanelbullar”
- Kardamonka z morelą w syropie
- Strudel z frangipanem orzechowym i jabłkami w cynamonie
- Cross Buns
- Rumbaba
- Dyniowe Pan de Muerto
- Babka cytrynowa
- Chlebek bananowy
- Cookies czekolada-orzech laskowy
-
CIASTO DROŻDŻOWE i STRUDEL/BABKA WIEDEŃSKA/KARDAMONKA
930.00zł- Cynamonka Szwedzka „Kanelbullar”
- Kardamonka z morelą w syropie
- Strudel z frangipanem orzechowym i jabłkami w cynamonie
- Cross Buns
- Babki Wiedeńskie „Kugelhopf”
- Dyniowe Pan de Muerto
-
ROGALE! MARCIŃSKIE/DROŻDŻOWE/PÓŁFRANCUSKIE
960.00zł- Klasyczny rogalik maślany.
- Rogal a’la Marciński na cieście półfrancuskim.
- Rogal a’la Marciński na cieście drożdżowym.
- Croissant mango-dynia.
- Croissant wanilia-brzoskwinia.
- Wypiekowa słodka niespodzianka.
-
ROGALE! MARCIŃSKIE/DROŻDŻOWE/PÓŁFRANCUSKIE
960.00zł- Klasyczny rogalik maślany.
- Rogal a’la Marciński na cieście półfrancuskim.
- Rogal a’la Marciński na cieście drożdżowym.
- Croissant mango-dynia.
- Croissant wanilia-brzoskwinia.
- Wypiekowa słodka niespodzianka.
-
STRUDEL/BABKA WIEDEŃSKA i więcej z Juliuszem Gozdkiem
930.00zł- Cynamonka Szwedzka „Kanelbullar”,
- Kardamonka z morelą w syropie.
- Strudel z frangipanem orzechowym i jabłkami w cynamonie.
- Cross Buns
- Babki Wiedeńskie „Kugelhopf”
- Dyniowe Pan de Muerto.